Hapje

bordje Italiaanse ham ‘capocollo’
EUR 14

bordje Mangalica ham
EUR 16

Zeeuwse creuse oester ‘La Selection D’Or’
EUR 4

Japanse sojaboontjes ‘edamame’
EUR 7

ansjovis ‘Cantábrico’ - toast - tomaat
EUR 12

Voorgerecht

‘Crispy duck salad’ - gekonfijte eendenbout - salade - pompelmoes
EUR 22

gebrande makreel - jus van escabeche - ratatouille
EUR 22

tartaar van rund - krullen ganzenlever - rode biet - crème van ui
EUR 25

langoustines - sucrine - jus van sinaas
EUR 28

Hoofdgerecht

zeebaars - risotto - shiitake - bladspinazie - mosselen
EUR 30

kabeljauwfilet - aardappel - boerenkool - handgepelde garnalen
EUR 32

dunne lende - Parijse champignon - salade - krielaardappel
EUR 34

kalfsribeye rosé - bloemkool - romanesco - knolselder - truffel
EUR 32

Nagerecht

‘Café glacé’ - ijs van karamel - koffie - donkere chocolade
EUR 11

vers gedraaid vanille-ijs - chocolade - crumble
EUR 10

assortiment kazen - notenbrood - kruidensalade
EUR 14

De kaart wijzigt regelmatig, naargelang de seizoenen en de inspiratie van de chef.

DEZE WEBSITE IS STRAK